Novinky

Převládalo Abruzzo, zvítězila Puglie

10.3.2009 15:10:00

Vína z italského Abruzza nejsou u nás tolik známá, nicméně ve Viniční altánu jsme jich již pár ochutnali. Díky Ivetě Steinerové a Petru Štěrbovi z dovozní společnosti Vino.italiano, s.r.o. jsme jich tentokrát... Celý článek

V království německých ryzlinků

10.3.2009 14:57:00

Německé ryzlinky z oblastí Rheingau, Rheinhessen, Nahe a Mosel jsme tentokrát ochutnali ve Viničním altánu na prezentaci dovozní společnosti Riesling & Co. Jeden lepší než druhý: dobré, výborné i vynikající, také poměr... Celý článek

Deset let Tanzbergu Mikulov

8.3.2009 12:01:00

V rámci oslav desátého výročí založení vinařství se 23. února ve vinném baru Monarch uskutečnila dychtivě očekávaná ochutnávka. Zakladatel, europoslanec pan Vladimír Železný, svá vína osobně představil. Lidí bylo asi... Celý článek

Deset let Tanzbergu Mikulov

8.3.2009 8:41:00

V rámci oslav desátého výročí založení vinařství se 23. února ve vinném baru Monarch uskutečnila dychtivě očekávaná ochutnávka. Zakladatel, europoslanec pan Vladimír Železný, svá vína osobně představil. Lidí bylo asi... Celý článek

Společenský klub

Lahodné a velice vhodné chuťovky k vínu. Barčinky®

16.6.2018 7:00:00

Lahodné a velice vhodné chuťovky k vínu. Barčinky®

Nová hvězda na trhu pro labužníky. Barčinky®

Možná, že jsem překonala obložený chlebíček, nejméně praktičností.
Skvělý obložený chlebíček bývá často předmětem nežádoucího veselí, kdy dámám padá vajíčko do dekoltu a pánům abstraktně zdobí kravaty. Nejen proto jsem vymyslela Barčinky.

S obrovskou úctou k pánům Paukertovi a Janu Skramlíkovi, vynálezcům obložených chlebíčků, musím se smutkem konstatovat, že dnes používané suroviny na chlebíčky, včetně veky, jsou pro mne nemyslitelné. Majonézy z rybího tuku, veka je chemická sloučenina náznaku mouky s něčím a tak bych mohla dlouze pokračovat. Z důvodů těchto jsem udělala Barčinky, které jsou naprosto poctivé.


Pokračování na  barcinky.cz

TOPlist