Novinky

Příjemné „last minute" z Valtic

10.12.2008 18:49:00

Vlastík Černý z valtického rodinného Vinařství Černý prezentoval svá vína ve Viničním altánu vlastně jako „náhradník“ a hodně... Celý článek

Toro, ale nejen Toro!

9.12.2008 18:54:00

Opravdu šťastnou ruku měla Eva Dousková z pražské dovozní společnosti Espanim, s.r.o. při výběru vzorků na degustaci španělských vín ve Viničním altánu. Bylo jich celkem devět, přičemž většina... Celý článek

Tokajské od Kissů: starší i nová generace

8.12.2008 19:05:00

Tak jsme poznali další vinařství z Tokaje. Díky rodině Chvátalových ze Zbraslavi, která tato ušlechtilá maďarská vína dováží a také... Celý článek

Francouzské toulky vrcholily v Gigondas

7.12.2008 19:10:00

Po necelých dvou měsících jsme ve Viničním altánu opět navštívili Francii, konkrétně její jihovýchodní a jižní část. A díky Aleši Svobodovi z dovozní společnosti La Caoba, s.r.o. jsme měli možnost ochutnat vína z několika... Celý článek

Společenský klub

Lahodné a velice vhodné chuťovky k vínu. Barčinky®

16.6.2018 7:00:00

Lahodné a velice vhodné chuťovky k vínu. Barčinky®

Nová hvězda na trhu pro labužníky. Barčinky®

Možná, že jsem překonala obložený chlebíček, nejméně praktičností.
Skvělý obložený chlebíček bývá často předmětem nežádoucího veselí, kdy dámám padá vajíčko do dekoltu a pánům abstraktně zdobí kravaty. Nejen proto jsem vymyslela Barčinky.

S obrovskou úctou k pánům Paukertovi a Janu Skramlíkovi, vynálezcům obložených chlebíčků, musím se smutkem konstatovat, že dnes používané suroviny na chlebíčky, včetně veky, jsou pro mne nemyslitelné. Majonézy z rybího tuku, veka je chemická sloučenina náznaku mouky s něčím a tak bych mohla dlouze pokračovat. Z důvodů těchto jsem udělala Barčinky, které jsou naprosto poctivé.


Pokračování na  barcinky.cz

TOPlist