Novinky

Maděřičova paleta s bílými špičkami

24.6.2009 18:59:00

Již potřetí nám Ludvík Maděřič, osobitý vinař z Moravského Žižkova, představil svá vína ve Viničním altánu. Také letos bylo vzorků... Celý článek

Fojtíkova kvalita a krása Hibernalu

23.6.2009 19:05:00

Repríza vín z Vinařství Zdeněk Fojtík ve Viničním altánu ukázala, že toto čejkovické vinařství má v kvalitě svých vín opravdu pěkně našlápnuto... Celý článek

Tak zase za rok, Staňo!

18.6.2009 20:59:00

Staňa Mádl dělá vína stejná, jaký je sám: přímočará, veselá a vstřícná. Neusiluje o „archivy“, i když jsem objevil několik vín z minulých let, která ležela ve sklepě nějaký ten rok - a jen jim to prospělo. Mádlova vína,... Celý článek

Chardonnay, Pálava a cabernetová špička!

17.6.2009 21:49:00

Stanislav Krejčí jako spolumajitel velkobílovického vinařství S.O.Č., mimochodem jednoho z nejmodernějších na Moravě, si svoji premiéru ve Viničním altánu odbyl již loni. Takže jsem již věděl, jaká vína můžu očekávat... Celý článek

Společenský klub

Lahodné a velice vhodné chuťovky k vínu. Barčinky®

16.6.2018 7:00:00

Lahodné a velice vhodné chuťovky k vínu. Barčinky®

Nová hvězda na trhu pro labužníky. Barčinky®

Možná, že jsem překonala obložený chlebíček, nejméně praktičností.
Skvělý obložený chlebíček bývá často předmětem nežádoucího veselí, kdy dámám padá vajíčko do dekoltu a pánům abstraktně zdobí kravaty. Nejen proto jsem vymyslela Barčinky.

S obrovskou úctou k pánům Paukertovi a Janu Skramlíkovi, vynálezcům obložených chlebíčků, musím se smutkem konstatovat, že dnes používané suroviny na chlebíčky, včetně veky, jsou pro mne nemyslitelné. Majonézy z rybího tuku, veka je chemická sloučenina náznaku mouky s něčím a tak bych mohla dlouze pokračovat. Z důvodů těchto jsem udělala Barčinky, které jsou naprosto poctivé.


Pokračování na  barcinky.cz

TOPlist