Novinky

Mutěnický „nováček" zaujal Hibernalem

13.3.2009 13:01:00

Naprostý nováček ve Viničním altánu a také pro drtivou většinu přítomných - mutěnické Vinařství Petr Štěpánek. Žádné velké překvapení se však nekonalo. Vína byla spíše průměrná, nicméně v několika... Celý článek

Michlovský je špica!

12.3.2009 14:36:00

Toto konstatování možná nebude mnohým pochybovačům zrovna lahodit, ale skutečnost je, ať chtějí nebo ne, prostě taková. Nikoliv poprvé... Celý článek

Převládalo Abruzzo, zvítězila Puglie

10.3.2009 15:10:00

Vína z italského Abruzza nejsou u nás tolik známá, nicméně ve Viniční altánu jsme jich již pár ochutnali. Díky Ivetě Steinerové a Petru Štěrbovi z dovozní společnosti Vino.italiano, s.r.o. jsme jich tentokrát... Celý článek

V království německých ryzlinků

10.3.2009 14:57:00

Německé ryzlinky z oblastí Rheingau, Rheinhessen, Nahe a Mosel jsme tentokrát ochutnali ve Viničním altánu na prezentaci dovozní společnosti Riesling & Co. Jeden lepší než druhý: dobré, výborné i vynikající, také poměr... Celý článek

Společenský klub

Lahodné a velice vhodné chuťovky k vínu. Barčinky®

16.6.2018 7:00:00

Lahodné a velice vhodné chuťovky k vínu. Barčinky®

Nová hvězda na trhu pro labužníky. Barčinky®

Možná, že jsem překonala obložený chlebíček, nejméně praktičností.
Skvělý obložený chlebíček bývá často předmětem nežádoucího veselí, kdy dámám padá vajíčko do dekoltu a pánům abstraktně zdobí kravaty. Nejen proto jsem vymyslela Barčinky.

S obrovskou úctou k pánům Paukertovi a Janu Skramlíkovi, vynálezcům obložených chlebíčků, musím se smutkem konstatovat, že dnes používané suroviny na chlebíčky, včetně veky, jsou pro mne nemyslitelné. Majonézy z rybího tuku, veka je chemická sloučenina náznaku mouky s něčím a tak bych mohla dlouze pokračovat. Z důvodů těchto jsem udělala Barčinky, které jsou naprosto poctivé.


Pokračování na  barcinky.cz

TOPlist