Novinky

Hrabalovo loučení do roku 2011

30.8.2009 13:32:00

Rodinné vinařství Hrabal a osobně Stanislav Hrabal patří k rekordmanům pokud jde o účast na degustacích ve Viničním altánu - letos to již bylo popáté. Takže pokud Staňa Mádl ze stejné vinařské obce příští rok přijede,... Celý článek

Sladší, ale vášnivý polibek z Mikulovska

30.8.2009 13:15:00

Vinařství Volařík sice sídlí v Mikulově, nicméně vína z poměrně rozlehlé plochy vlastních vinic se rodí v různých koutech Mikulovska. A jsou to tratě často velmi proslulé - U Boží muky, Kotelná a Purmice z Perné, Ořechová hora... Celý článek

Pěkné kroje, atraktivní vína…

30.8.2009 12:38:00

I přes parný letní podvečer se pánové z rodinného vinařství Víno Zlomek & Vávra oblékli do boršických krojů (přiznám se, že na mé přání) a... Celý článek

S červenými špičkami od Kosků

7.8.2009 14:42:00

Přiznám se, že od Kosků z Mikulova jsem očekával vyšší kvalitu především v bílých vínech. Nicméně to nejlepší na mne čekalo právě... Celý článek

Společenský klub

Lahodné a velice vhodné chuťovky k vínu. Barčinky®

16.6.2018 7:00:00

Lahodné a velice vhodné chuťovky k vínu. Barčinky®

Nová hvězda na trhu pro labužníky. Barčinky®

Možná, že jsem překonala obložený chlebíček, nejméně praktičností.
Skvělý obložený chlebíček bývá často předmětem nežádoucího veselí, kdy dámám padá vajíčko do dekoltu a pánům abstraktně zdobí kravaty. Nejen proto jsem vymyslela Barčinky.

S obrovskou úctou k pánům Paukertovi a Janu Skramlíkovi, vynálezcům obložených chlebíčků, musím se smutkem konstatovat, že dnes používané suroviny na chlebíčky, včetně veky, jsou pro mne nemyslitelné. Majonézy z rybího tuku, veka je chemická sloučenina náznaku mouky s něčím a tak bych mohla dlouze pokračovat. Z důvodů těchto jsem udělala Barčinky, které jsou naprosto poctivé.


Pokračování na  barcinky.cz

TOPlist