Novinky

S potěšením z Bavor!

24.2.2009 12:10:00

Vinařství Jaroslava Drmoly z Bavor bylo dalším příjemným moravským překvapením ve Viničním altánu. Vinař a jeho paní Zdeňka nám představili... Celý článek

S potěšením z Bavor!

24.2.2009 8:46:00

Vinařství Jaroslava Drmoly z Bavor bylo dalším příjemným moravským překvapením ve Viničním altánu. Vinař a jeho paní Zdeňka nám představili... Celý článek

Koncentrovaná krása z jihu Španělska

23.2.2009 12:17:00

Nejjižnější Španělsko se nám bohatě představilo ve své plné kráse. Šest vín z oblasti Jerez D.O. a pět z další vinařské oblasti bohaté... Celý článek

Koncentrovaná krása z jihu Španělska

23.2.2009 8:50:00

Nejjižnější Španělsko se nám bohatě představilo ve své plné kráse. Šest vín z oblasti Jerez D.O. a pět z další vinařské oblasti bohaté... Celý článek

Společenský klub

Lahodné a velice vhodné chuťovky k vínu. Barčinky®

16.6.2018 7:00:00

Lahodné a velice vhodné chuťovky k vínu. Barčinky®

Nová hvězda na trhu pro labužníky. Barčinky®

Možná, že jsem překonala obložený chlebíček, nejméně praktičností.
Skvělý obložený chlebíček bývá často předmětem nežádoucího veselí, kdy dámám padá vajíčko do dekoltu a pánům abstraktně zdobí kravaty. Nejen proto jsem vymyslela Barčinky.

S obrovskou úctou k pánům Paukertovi a Janu Skramlíkovi, vynálezcům obložených chlebíčků, musím se smutkem konstatovat, že dnes používané suroviny na chlebíčky, včetně veky, jsou pro mne nemyslitelné. Majonézy z rybího tuku, veka je chemická sloučenina náznaku mouky s něčím a tak bych mohla dlouze pokračovat. Z důvodů těchto jsem udělala Barčinky, které jsou naprosto poctivé.


Pokračování na  barcinky.cz

TOPlist